Solenergi för flerfamiljshus

fastigheter
Asoluna levererar kompletta lösningar med både solvärme och solceller till bostadsrättsföreningar och hyreshus.
Om fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet är en vanlig lösning att använda fjärrvärmen för uppvärmning av lägenheterna och solvärme för att värma tappvarmvattnet. Solceller producerar el, och överskottet kan säljas till elnätet.
Du som fastighetsägare eller bostadsrättsägare har alla möjligheter till en ekonomisk investering i solvärme som också besparar vår jord en stor mängd koldioxid. Solfångarna är underhållsfria och genererar gratis energi under många år. Investeringen ger också en möjlig värdeökning på din fastighet.

Solfångare för flerfamiljshus

Asoluna har egen produktion in Göteborg. De högkvalitativa produkterna baseras på världsledande patent. Utomhusdelen består av designade Orbit-solfångare på taket och inomhusdelen av ackumulatortank och styrenhet.

Läs om Orbit

Solceller för el-produktion

Solcellspaneler kan fås i många olika effektnivåer och mått, allt för att varje anläggning skall kunna skräddarsys efter de lokala förutsättningarna och behoven. Med solceller på taket tillverkar du själv förnybar el till din fastighet och överskottet kan säljas till elnätet. Solcellerna är utvecklade i Sverige och håller en mycket hög kvalitet och garanterar en lång livslängd.

Läs om solceller

Vi erbjuder gratis konsultation!