Plana glasade solfångare – Orbit

orbit

Solfångare på taket ger dig värme och varmvatten till en oslagbart låg kostnad. Asolunas glasade solfångare kännetecknas av hög prestanda och hög kvalitet. De är utvecklade i Sverige för lång livslängd och problemfri drift i ett krävande nordiskt klimat. Det ger dig en trygg och kostnadssnål basenergi.

En termisk solfångare bygger på att en vätska, vanligtvis vatten och glykol, värms upp av solen. Det är en teknik med hög verkningsgrad som fungerar lika bra på småhus som på stora fastigheter och industrier.

Tilltalande takinstallation

Solfångaren kan monteras såväl integrerat i taket som fristående på ett platt tak. En integrerad takinstallation ger dig en snygg installation där solfångaren smälter in som en naturlig del av taket. Där skyddar den mot regn, väder och vind lika effektivt som vilken annan taktäckning som helst.

Snabbt på plats

Solfångaren monteras med hjälp av ett fästsystem. Det gör att du snabbt kan få dina solfångare på plats. Till solfångaren finns sedan ett rikt tillbehörsprogram för att bygga ett helt system som är anpassat efter dina specifika behov. Våra certifierade installatörer sköter installationen.

Solfångare med lång livslängd

Du får en anläggning som levererar värme och varmvatten under många år med en säker drift utan tillsyn och ett minimum av underhåll. Solfångarna har en livslängd på minst 30 år och minskar för lång tid ditt beroende av oförutsägbara energipriser.