Solen – Framtidens basenergi!

villa

Asoluna levererar kompletta solenergisystem till villor och småhus där solfångare och solceller står för basenergin.

Solinstrålningen i Sverige täcker en villas hela energibehov under stora delar av året. Under våra mörkaste månader ger solen ändå ett bra bidrag till villans energibehov och solen genererar användbar energi även under molniga dagar! Sverige har således bra förutsättningar för solenergi med alla dess oslagbara fördelar.

Med behovsanpassade produkter och effektiv installation, får villaägaren en klimatneutral och robust energikälla som innebär att du som kund sparar pengar på både installationen och under hela produkternas livslängd – ofta mer än 30 år.

Solvärme och solel för villor och fritidshus

Systemet kan enkelt anpassas efter specifika behov, exempelvis för att värma poolen till önskad temperatur, värma växthuset för längre säsong eller solceller för att ladda elbilen. Vi har också kombinerade solfångar-/solcellssystem speciellt anpassade för fritidshuset.

Solfångare för uppvärmning och varmvatten

Asoluna har egen produktion in Göteborg. De högkvalitativa produkterna baseras på världsledande patent. Utomhusdelen består av designade Orbit-solfångare på taket och inomhusdelen av ackumulatortank och styrenhet.

Läs om Orbit

Solceller för el-produktion

Solcellspaneler kan fås i många olika effektnivåer och mått, allt för att varje anläggning skall kunna skräddarsys efter de lokala förutsättningarna och behoven. Med solceller på taket tillverkar du själv förnybar el till din fastighet och överskottet kan säljas till elnätet. Solcellerna är utvecklade i Sverige och håller en mycket hög kvalitet och garanterar en lång livslängd.

Läs om solceller

Vi erbjuder gratis konsultation!